P&J med Maskeradhoppning 19 sept

Banhoppningsträning för ponny och häst.

Lördag 19 september

Maskeradhoppning:
20cm och var tionde cm upp till 110cm. Startordning publiceras senast fredag 18 september. Klä ut dig och din häst till något fantasifullt. Alla utklädda får pris.
Vill man bara hoppa utan att klä ut sig så går det bra också.

Hoppningen är på gräs, framridning och framhoppning på gräs. Max 6 ekipage åt gången på framhoppningen. Max en person extra per ekipage. Ponny och häst har separata framhoppningsbanor.

Kiosk: Vatten, läsk, kaffe, enklare mat till försäljning. Medtag vatten till din häst.

Första start: Kl. 10.00, banan öppnar kl. 09.00. Inget sekretariat. Antalet starter kan komma att begränsas pga restriktioner.

Anmälan till hoppningen görs i förväg i via formuläret ANMÄLAN HÄR Ange namn på ryttaren, namn på hästen och vilken höjd enligt formuläret. Anmäl senast 17 september.

Startavgifter:
Medlemmar: Hoppning 50kr/ritt
Ej medlemmar: Hoppning 100kr/ritt

Betalas i förväg, senast i samband med anmälningstidens utgång via Swish.
Platsen är inte garanterad förrän betalning har inkommit. Ingen återbetalning efter 17 september. Ange ryttarens namn i meddelandet.

Swishnummer: 123-343 01 47

Priser: Rosett köpes för 40 kr i kiosken vid felfritt ekipage.

Klädsel för dressyr-och hoppryttare: För säkerhetens skull bär man ridstövlar eller ridskor med chaps. Säkerhetsväst i hoppningen om man är under 18år. Hjälm är obligatoriskt för alla ryttare. Giltiga vaccinationer för hästen.

Försäkring: Se över dina försäkringar så att de gäller vid en eventuell olyckshändelse. Försäkring genom löst licens gäller ej.

Och så klart, ingen med förkylningssymptom kommer ner till klubben, håll avstånd till varandra, alla i riskgrupp håller sig hemma.

Förfrågningar: Jörgen Bäckman, 070-306 84 54.

Uppdaterad: 07 SEP 2020 18:33 Skribent: Jörgen Bäckman