Pay and Ride med KM - 31/8 & 1/9

För att delta i KM skall du vara medlem och om du har licens, tävla för TRK.
Endast en start per ryttare i KM-klassen. Minst 3 ekipage för att klubbmästare ska utses. Minimästare kommer också att koras om det blir tre startande eller mer. Detta innebär att om du under året fyller högst 11 år kan du välja i förväg att delta i minimästartävlingen i stället för klubbmästartävlingen.

Dressyr
Lördagen den 31 augusti 2019

Tävlingen sker på grusbana. Framridning på gräs.

Domare: Therese Alexén

Anmälan: Görs till This is a mailto link senast den 28 aug. Ange program, namn, hästens namn, klass, klubbmedlemskap och telefonnummer. Ingen efteranmälan och max 40 starter under dagen. Vid fler än 40st anmälda prioriteras KM. Startordningen för dressyr läggs ut på hemsidan senast dagen före tävlingsdag. Avanmälan efter att startlistan publicerats kommer att debiteras. Publicerad lista gäller.

Sekretariatet öppnar kl 9.00

Vaccinationsintyg skall uppvisas innan urlastning.

Kontant betalning eller Swish.

Fika/mat försäljning finns. Medtag vatten till hästen.

Första start kl.10.00

Klass 1 Clear-round - (valfritt program lång/kort bana) 100 kr för medlem och 150kr för icke medlem.

Rosett finns att köpa för ekipage med minst 50%. 35kr/rosett.

Därefter
KM: Rids i LC:2, LB:1, LA:1. Man får max gå ner ett steg från det som man har startat lokal tävling under året. Dvs. har du startat LC eller LB får du välja LA, LB eller LC. Har du startat LA får du välja LA eller LB. Har du startat över LA rider du LA, har du inte startat lokalt alls får du välja vilket du vill.

Startavgift 100kr.

Klass 2 Klubbmästerskap Ponny, Hederspris till placerade i klassen, Täcke till klubbmästare.

Klass 3 Klubbmästerskap Häst, Hederspris till placerade i klassen, Täcke till klubbmästare.

Klädsel för dressyrryttare: För säkerhet bär man ridstövlar eller ridskor med chaps. Hjälm är obligatoriskt för alla ryttare.

Hoppning
Söndagen den 1 september 2019

Hoppningen sker på gräs, framridning på gräs.

Föranmälan till alla klasser!

ANMÄLAN till alla klasser: senast den 28/8 till This is a mailto link

Maila och ange ryttare, häst, klubb, klass. Viktigt att anmäla om du deltar för klubbmästare eller minimästare.
Startordningen läggs ut på hemsidan senast 2 dagar före tävlingsdag. Avanmälan efter att startlistan publicerats kommer att debiteras.
Efteranmälan clear-round 30 min före start, 20 kr extra.

Sekretariatet öppnar kl 10.00

Första start: Kl 11.00

Klass 1-9 clear round, 50 kr för medlem och 100 kr för icke medlem

Klass 1 - 20cm ponny & häst

Klass 2 - 30cm ponny & häst

Klass 3 - 40cm ponny & häst

Klass 4 - 50cm ponny & häst

Klass 5 - 60cm ponny & häst

Klass 6 - 70cm ponny & häst

Klass 7 - 80cm ponny & häst

Klass 8 - 90cm ponny & häst

Klass 9 - 100cm ponny & häst

Klass 10 Klubbmästerskap Ponny, 100 kr

Bedömning A0:A0 med totalfel. Detta innebär att alla får rida omhoppningen och vi lägger ihop ev. fel i både grund och omhoppning. Du får starta KM en klass lägre än du startat lokal tävling i år, har du inte startat lokal tävling så hoppar du 10 cm under lätt D höjd .

Klass 11 Klubbmästerskap Häst, 100 kr

Bedömning A0:A0 med totalfel. Detta innebär att alla får rida omhoppningen och vi lägger ihop ev. fel i både grund och omhoppning. Du får starta KM en klass lägre än du startat på lokal tävling. Har du inte startat lokalt så hoppar du 80 cm.

Rosett till felfritt ekipage i clear-round klassen går att köpa för 35 kr.

Klass 10 och 11: Hederspris till de placerade i klassen. Klubbmästare, täcke. Minimästare, rosett och hederspris.

Klädsel för hoppryttare: För säkerhet bär man ridstövlar eller ridskor med chaps. Säkerhetsväst om du är under 18 år. Hjälm är obligatoriskt för alla ryttare.

Vaccinationsintyg skall uppvisas innan start.

Kontant betalning eller Swish.

Fika/mat försäljning. Medtag vatten till hästen.

Obs! Se över era försäkringar så att de täcker eventuell händelse.

Frågor mailas till klubben eller ring Jörgen 070-306 84 54

VARMT VÄLKOMNA!