Propp Pay and Ride och KM Dressyr  1 september

Lördagen den 1 september 2018

Tävlingen sker på grusbana. Framridning på gräs.

Domare: Suzanne Larsson

Anmälan: Görs till This is a mailto link senast den 28 aug. Ange program, namn, hästens namn, klass, klubbmedlemskap och telefonnummer. Ingen efteranmälan och max 40 starter under dagen. Vid fler än 40st anmälda prioriteras KM. Startordningen för dressyr läggs ut på hemsidan senast 2 dagar före tävlingsdag. Avanmälan efter att startlistan publicerats kommer att debiteras. Publicerad lista gäller.

Sekretariatet öppnar kl 9.00
Vaccinationsintyg skall uppvisas innan urlastning.

Kontant betalning eller Swish.

Fika/mat försäljning finns. Medtag vatten till hästen.

Första start kl.10.00

Klass 3 Clear-round - (valfritt LC:2, LB:1, LA:1) 100 kr för medlem och 150kr för icke medlem.

Rosett finns att köpa för ekipage med minst 50%. 35kr/rosett.

Därefter
KM: Rids i LC:2, LB:1, LA:1. Man får max gå ner ett steg från det som man har startat lokal tävling. Dvs. har du startat LC eller LB får du välja LA, LB eller LC. Har du startat LA får du välja LA eller LB. Har du startat över LA rider du LA, har du inte startat lokalt alls får du välja vilket du vill.

Startavgift 100kr.

För att delta i KM skall du vara medlem och om du har licens, tävla för TRK.
Vill du delta med flera hästar, väljer du i förväg vilken häst du tävlar i KM. Minimästare kommer att koras om det blir tre startande eller mer. Detta innebär att om du är under 11 år kan du välja i förväg att delta i minimästartävlingen i stället för klubbmästartävlingen.

Klass 2 Klubbmästerskap Ponny, Hederspris till placerade i klassen, Täcke till klubbmästare.

Klass 1 Klubbmästerskap Häst, Hederspris till placerade i klassen, Täcke till klubbmästare.

Minst 3 ekipage för att klubbmästare ska utses.

Klädsel för dressyrryttare: För säkerhet bär man ridstövlar eller ridskor med chaps. Hjälm är obligatoriskt för alla ryttare.

OBS! Se över era försäkringar så att de gäller vid eventuell händelse.

VARMT VÄLKOMNA!

För frågor: Maila klubben, eller ring Jörgen på 070-306 84 54