Tönnersa ridklubbs drogpolicy

TÖNNERSA RIDKLUBBS POLICY

AVSEENDE NARKOTIKA, TOBAK OCH ALKOHOL,

INTEGRATION OCH JÄMSTÄLLDHET.

I TRK accepteras ej någon form av doping, anabola steroider eller annan typ av narkotika varken av ryttare eller häst.

I TRK är det ej tillåtet att i samband med träningar eller tävlingar nyttja alkohol, narkotika eller doping. Ungdomar under 18 år får ej heller nyttja tobak på föreningens anläggning eller i samband med träning eller tävling för klubben på annan anläggning.

TRK skall även kontinuerligt informera om riskerna med alkohol och narkotika samt rökning och även otillåtna dopingpreparat på häst.

TRK skall även verka för en mer jämställd sport där även pojkars ridintresse tillvaratas.

TRK skall även verka för att alla, oavsett nationalitet och hudfärg, religiös uppfattning eller sexuell läggning skall ha ett lika berättigande inom klubben.

Uppdaterad: 28 NOV 2011 12:18 Skribent: Kajsa Kihlberg