Händer under hösten!

4-5/9 KM och klubbfest,
19 el 20/9 Pay and jump med maskeradhoppning
  • Skapad: 19 AUG 2020 20:21

Torsdag 27/9 kl 18 ses vi på klubben för att trimma/klippa gräs och lasta skräp mm. Ta gärna med egen trimmer eller gräsklippare. Runt 19.30 grillar vi, ta med egen mat.

Lördag den 5:e September är det dax för Pay and Ride och KM i dressyr för alla som tävlar för Tönnersa. Börja att träna in valfritt program så kommer mer info snart! På kvällen har vi vår årliga klubbfest.

Den 6:e September har vi Pay and jump och klubbmästerskap i hoppning för alla som tävlar för Tönnersa. Mer info kommer snart.

Vi planerar att ha en Pay and jump med maskeradhoppning för de som vill lördag eller söndag v 38.

Träningarna för Jonna Britse fortsätter om intresse finns. Det planeras även för en träning för henne på Lundåkra terrängbana. Datum och tider kommer ut på facebook eller via kontakt med Linnea Bäckman.

Mathilda Josse drar igång sina träningar igen på måndagar. Kontakta henne om ni är intresserade av att vara med. Det finns en messengergrupp där man anmäler till hennes träningar.

Hanna Dahlkvist kollar om fortsatt intresse finns bland de äldre ungdomarna för att fortsätta med dressyrinspirationsgruppen.

Skribent: Rebecka Nordin