Caprilli med Mulle

02 APR 2022 22:43
På långfredagen den 15/4 kl.16 är det Caprilli på klubben.
  • Uppdaterad: 02 APR 2022 22:43

Vad är då Caprilli? Jo, det är som ett dressyrprogram där det ingår cavalettibommar och något litet hinder. Det finns fyra olika svårighetsgrader att välja på. 3 av dessa är Mulles caprilliprogram som finns på skissen nedan och den fjärde är programmet ryttartest inledande klass där vi lagt till cavaletti och hinder enligt skiss.
Alla deltagare kommer att få ett deltagarbevis med positiva kommentarer samt tips om vad som är värt att tänka på. Alla får även ett påskägg efter genomförd ritt. Rosett kan köpas. Pris kommer också att delas ut till dagens bäst påskpyntade ekipage.
Kiosken kommer att vara öppen.
Detta är alltså ingen tävling utan en dag att ha trevligt tillsammans och en chans att få prova hur det kan kännas att komma in på en dressyrbana.
Alla är välkomna!
Pris medlem: 40kr